Mnenja strank

 

Mnenja strank s podatki o avtorjih hranimo v našem arhivu, tu objavljamo mnenja brez

njihovih osebnih podatkov ali samo z določenimi podatki.

S storitvijo in zaposlenimi, kot vedno, zelo zadovoljna. Pridem še 🙂 Lp H.B.

Spoštovani. S storitvijo v koz. salonu sem vedno zelo zadovoljna. Kozmetičarke so strokovne, prijazne, komunikativne. Lp P.

Zelo prijetno vzdušje, gospa je bila zelo nežna, prijazna, s storitvijo sem bila več kot zadovoljna. lp M.

Dober dan, v vašem salonu sen se počutila prečudovito kot zmeraj. Lp N.K.

Vedno znova vesela zadovoljna in v pričakovanju novega obiska. Hvala da ste.

Zeloo zadovoljna tako s storitvami kot tudi s prijaznostjo zaposlenih. Kar tako naprej. Z veseljem še obiščem vaš salon 🙂 🙂 Lp, M.Š

Bila sem prvič in bilo mi je super. Krasno osebje, super storitve. Prav gotovo se še vrnem. Hvala vam.

Pozdravljeni. Z možem sva bila izredno zadovoljna in še enkrat najlepša hvala. Lp D.S.

Pozdravljeni, v vaš salon se vedno rada vračam. Razveseljujejo me vaša prijaznost, strokovnost in sproščujoč ambijent. Uspešno delo in čim več zadovoljnih strank vem želim še naprej. LP a.Š.

Bila sem zadovoljna z delom in prijaznostjo kozmetičarke. Lep pozdrav, J.B…

Zelo zadovoljna z osebjem in storitvijo, zato sem redna stranka. Hvala

S specialno nego obraza sem bila izredno zadovoljna. Osebje je čudovito in se zelo potrudijo, da se počutiš dobro in sproščeno. V ta salon se zagotovo še velikokrat vrnem!

S storitvijo v vašem salonu sem bila zelo zadovoljna. Nina je zelo prijazno in ustrežljivo dekle, ki ima velik posluh za nas stranke. Dostojno nadomešča Urško in kot sem že enkrat omenilaje drugi sonček vaše Palače. Le tako naprej-lep pozdrav V….

Jaz sem redna stranka, skoraj da tedenska… pohvale gredo Urški… vedno hitro in strokovno opravi delo… in najde pravi termin v najkrajšem možnem času… res je carica… Pripomba le na študente… morda malce več izkušenj pri nekaterih… Lp

Jaz sem redna stranka, skoraj da tedenska… pohvale gredo Urški… vedno hitro in strokovno opravi delo… in najde pravi termin v najkrajšem možnem času… res je carica… Pripomba le na študente… morda malce več izkušenj pri nekaterih… Lp

Bila sem zelo zadovoljna in delavke so zelo prijazne. Lp T……

Pozdravljeni. Z vašo storitvijo sem bila zelo zadovoljna. Zdelo se mi je primerno toplo v prostoru, sprosščeno vzdušje, kvalitetna izvedba masaže in prijazno osebje.

Lepo vas pozdravljam, M.M.

Pozdravljeni, hvala za sms in vam z veseljem odgovorim na postavljeno vprašanje. Res sem pri vas, ko imam kakšno posebno priložnost ampak vseeno… z vami sem več kot zadovoljna… lep ambijent, kakovostna storitev, veliko izbire, prijazno osebje, lepa postrežba… kapo dol res!!!! Ne hvalim se zato, da bi imela več možnosti za nagrado, ampak res ste super…upam da ste z odgovorom zadovoljni vsaj toliko kot sem jaz, ko zapustim vaš salon… pa lep vikend vam želim. lp I..

Spoštovani g. Dušan. Hvala za vašo skrb do strank. Vaše storitve, kot tudi zaposlene so vrhunske. Če bi finance dopuščale, vas bi obiskala bolj redno, tako pa glede na leta delaš po potrebi in zmožnostih. Hvala in upešno še naprej. M….

Pri vas sem se vedno počutila zelo sproščeno. Osebje je zelo prijazno, storitve pa so vrhunske.
Želim lep dan.

Zelo sem bila zadovoljna. Hvala , še naprej si želim pozornosti in razvajanja. Lp J….

Spoštovani, Palačo vsakič zapustim ZELO zadovoljna.N.P.

V vaš salon grem zelo rada. Zaposleni zelo prijazni, pa tudi s storitvijo sem zelo zadovoljna. Le tako še naprej. A…..

Sem bila zelo zadovoljna, prijazne, ustrežljive. Nimam pripomb. S…..

Sproščujoče vzdušje, prijazno osebje, zelo prijetna izkušnja.

Pozdravljeni!

Hvala za izkazano pozornost. Ja včeraj sem bila prvič v vašem salonu. Z vso pohvalo za prijaznost, strokovnost in profesionalnost vaše gospe U…. sem bila navdušena. Priporočila, ki sem jih dobila za gospo so potrdila njeno pohvalo in moja pričakovanja, Tudi vaše delovno okolje daje občutek domačnosti in vaše marljivosti. Lp M.M.

Pozdravljeni, Bil sem izjemno zadovoljen. Rad bi posebej pohvalil maserko (bil sem na masaži hrbta). Že dolgo nisem prejel tako odlične masaže kot pri vas. LP

Zdravo, sporočam, da so vaše punce super, ustregli sta mojim željam, tako da imam preverjeno lokacijo kaor se lahko kadarkoli vrnem. Srečno, S…

Spoštovani, s storitvijo v vašem salonu sem bila zelo zadovoljna. Vsa pohvala pa gre tudi gospodični ki je svoje delo izvrstno opravila. Hvala vam še enkrat in lep pozdrav, D.H.

Bila sem na vaši masaži hrbta. Mislim da me je masirala M, ne vem točno, ker sem bila prvič. Z njeno masažo sem bila NADVSE zadovoljna! Mega, da se malo pošalim! Redno hodim na masaže, ampak vaša punca ima kvalitete! Hvala, da mi je bil dan bon za vaš obisk! Lep dan še naprej! D….

Pozdravljeni, z vašo storitvijo-masažo sem bila zelooo zadovoljna. ga. U…. me je kar dobro “zmikastila” tako da bom še prišla k vam. Bila je zelo prijazna, pozorna…vsekakor me je prepričala tako da sem ob koncu naročila(plačala) tudi za moža, tudio on je bil zadovoljen bova še pršla!:) Lp A.G.

…..

Thanks!

Obveščamo vas, da bo v petek 3.5.2019 salon ZAPRT.

NAŠ DELOVNI ČAS =>